Begonnen op de markt
De Nootzaak Gotjé begon op de markt. Vanuit de kraam werden de noten verkocht en altijd was het druk. De lekkerste noten, iedere dag vers gebakken in de eigen branderij.
De Nootzaak Gotjé stond voor kwaliteit, versheid en service en dat is nooit veranderd! Kom eens kijken en proeven bij onze kraam op: Kwaliteit
Naast de markten werden onze noten ook ontdekt door de plaatselijke cafés. En daarna kwamen de bestellingen van hotel- en restauranthouders die ons assortiment ook zeer aantrekkelijk vonden. Op dit moment mogen wij een groot aantal tophotels en -restaurants tot onze vaste klantenkring rekenen. Daarnaast heeft een van de beste delicatessengroothandels van ons land, Vanilla Venture, onze noten in het assortiment.

Meer weten?
Kwaliteit, versheid en service zijn ons handelsmerk. We zijn altijd op zoek naar de mooiste producten voor ons assortiment. Alleen het beste is goed genoeg en dat proeft u!
Taste our passion, neem contact met ons op en wij vertellen u alles over onze producten!

Onze heerlijke noten komt u overal tegen.
In cafés, toprestaurants en gerenommeerde hotels en gewoon bij u om de hoek, op de markt! Een zakje overheerlijke, versgebrande noten, voor iedereen bereikbaar.
Op woensdag bijvoorbeeld op de markt in Diemen.


Contactweg 16
1014 BH Amsterdam

t. 020 - 6259880

 

   
 
     
home - bedrijf - contact © 2007 De Nootzaak Gotjé info@denootzaakgotje.nl KvK 33207832 Amsterdam"    webdesign